Hoi !

Wat leuk dat je deze site bezoekt

 

Ik stel me graag even voor:

Ik ben: Onzeker, (meestal) gezellig, (soms) humeurig, (soms deze laatste 2 omgekeerd), graag altijd bezig, eigenwijs, niet sportief, wel lief (naar horen zeggen), ongeduldig en vooral een mega twijfelkont.

Ik hou van: Kinderen, Bas, dieren, lekker eten, wit, een opgeruimd huis (wat bijna nooit lukt), lezen, wijntje drinken met vriendinnen, schrijven, buiten bezig zijn.

 

Sinds ik mij kan heugen, had ik 2 dromen; Moeder en kinderverpleegkundige worden.

Beide dromen zijn uitgekomen!!

Samen met Bas heb ik 4 kinderen en ik heb altijd gewerkt op de afdeling thorax/hart chirurgie voor zuigelingen. Met stip het mooiste beroep ter wereld!!

Maar..... soms moet je keuzes maken

Door drukte van mijn man, drukte binnen het gezin en mijn andere bezigheden, heb ik een aantal jaren geleden mijn mooie baan opgezegd. Inmiddels werk ik als pedagogisch behandelaar, wat ook fantastisch is! Daarnaast heb ik een webshop in handgemaakt baby- en kindertextiel. 

 

Al jaren loop ik met nog een ander idee....

Door mijn werk en door mijn gezin, zou je kunnen stellen dat kinderen "de spil van mijn leven zijn" Ik vind het fantastisch als ik bij kan dragen aan geluk, plezier van kinderen. Helaas krijgen ook kinderen te maken met nare dingen, zoals ziekenhuisopnames, scheidingen enz. Niemand die ze hiervoor kan beschermen. Het is een hele kunst voor kinderen en ouders om deze dingen op een zo goed mogelijke manier te verwerken. 

Graag wilde ik hierin iets betekenen. Vandaar.... deze (invul)dagboekjes!!

 

De boekjes geven kinderen (of ouders) de gelegenheid om hun gevoelens  en gedachten op papier te zetten. Omdat dit vaak heel moeilijk is, "helpen" de boekjes je door de vele vragen die erin staan. De boekjes maken het ook makkelijker om te praten over het moeilijke thema, wat goed is voor de verwerking. Ook hebben alle boekjes meer dan genoeg ruimte om zelf dingen in te vullen. Daar het zeer dikke papier, blijven de boekjes in mooie staat, waardoor het tevens ook mooie "Weet je nog Boekjes" zijn.